Assassin's Creed Origins'e Yeni Nesil Güncelleme Yakında Gelebilir

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Selfettin

Moderatör
1f8fa2a9-6edd-4e4c-83f0-96e7a99090a6.jpg


Ubisoft'un meşhur Assassin's Creed serisinin Mısır'da geçen oyunu Origins için yeni bir bilgi paylaşıldı. Paylaşılan bu bilgi, yakın zamanda oyuna yeni nesil bir güncellemenin geleceğini gösteriyor.

Geçtiğimiz Ağustos ayında Ubisoft, 2018 yılında çıkış yapan Assassin's Creed Odyssey'e yeni nesil konsollarda 60 FPS desteğini getirmişti. PS5 ve Xbox Series X/S konsollarında 60 fps'e geriye dönük uyumluluk yoluyla ulaşılabiliyordu.

Ubisoft, 60 fps desteğini Origins'e de getirmek istiyor. Aralık ayında Ubisoft, Assassin's Creed Origins için 60 fps desteği eklemeyi düşündüklerini bildirmişti.

Twitter kullanıcısı PlayStation Game Size, kısa süre önce Assassin's Creed Origins'in 1.60 güncellemesinin PSN veri tabanına eklendiğini açıkladı. Bu yama notlarında PS5'te yüksek kare hızı sağlandığına dair bilgiler yer aldığını belirtti. Ardından Pazartesi günü resmi Assassin's Creed Twitter hesabı, güncellemenin önümüzdeki günlerde yayınlanabileceğini öne sürdü.

Yayınlanan Twitter gönderisinde Assassin's Creed Origins kahramanı Bayek yer alıyor ve şu ifadeler kullanılıyor: "Uyuyor musun? Ben uyumam. Sadece beklerim. Bekleyiş neredeyse sona erdi.."

Öte yandan Assassin's Creed Origins, Haziran ayı başlarında Xbox Game Pass kütüphanesine katılacak. Bu nedenle 60 fps güncellemesinin oyunun Game Pass'e gelişiyle aynı zamana denk gelmesi olası.


 

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
Geri
Üst