indirdiğiniz rar dosyasının içerisinden snb_Data klasörü çıkacak.
bu klasörü oyunun ana dizinine atın, aynı isimde klasör var o yüzden değişimi onaylayın.
oyuna giriş yapın.
mutlaka yedek alın. snb_Data klasöründeki resources.assets dosyasının yedeğini alın.
indirdiğiniz rar dosyasının içerisinden snb_Data klasörü çıkacak.
bu klasörü oyunun ana dizinine atın, aynı isimde klasör var o yüzden değişimi onaylayın.
oyuna giriş yapın.
mutlaka yedek alın. snb_Data klasöründeki resources.assets dosyasının yedeğini alın.
dediğiniz gibi yaptım fakat bu seferde oyun açılmadı ama dediğiniz dosyaların yedeğini almadım hiç. onu nasıl yapacağım? kusura bakmayın, sizide uğraştırmak istemiyorum. bu oyun benim için çok önemli bu yüzden sizi rahatsız ediyorum
dediğiniz gibi yaptım fakat bu seferde oyun açılmadı ama dediğiniz dosyaların yedeğini almadım hiç. onu nasıl yapacağım? kusura bakmayın, sizide uğraştırmak istemiyorum. bu oyun benim için çok önemli bu yüzden sizi rahatsız ediyorum
orjinal oyuna sahipsiniz sanırım. güncelle gelmişse hata vermesi normal.
şöyle yapalım.
siz oyunu tekrar yükleyin. orjinal dosyasnını resources.assets dosyanızı yani bana gönderin. yamayı uyumlu hale getireyim.
orjinal oyuna sahipsiniz sanırım. güncelle gelmişse hata vermesi normal.
şöyle yapalım.
siz oyunu tekrar yükleyin. orjinal dosyasnını resources.assets dosyanızı yani bana gönderin. yamayı uyumlu hale getireyim.
Lütfen forum kurallarımıza uygun mesaj yazınız .Eğer Forum kurallarını bilmiyorsanız Buradan okuyunuz, Mesajlarınız da saygı, sevgi, ahlak kuralları dışına çıkmayınız Aksi durumda süresiz uzaklaştırılırsınız!