Dolmen Intel XeSS Teknolojisini Destekleyen ilk Oyun Olacak

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Selfettin

Moderatör
9214f984-09cd-419d-8b04-5dceeb705ab4.jpg


Massive Work Studio, çıkışı yaklaşmakta olan Dolmen'in Intel'in yeni teknolojisi XeSS'yi destekleyeceğini onayladı. Ek olarak oyun, AMD FSR 1.0'ın yanı sıra DLSS'nin en son sürümünü destekleyecek. Massive Work Studio, gelecekte AMD FSR 2.0'da desteklemeyi planladıklarını bildirdi.

Intel'in yeni teknolojisi XeSS (Xe Süper Örnekleme), maksimum performansta yüksek görüntü kalitesini korurken daha yüksek çıkış çözünürlüğüne olanak veren yapay zeka ile geliştirilmiş ölçekleme sayesinde oyun deneyiminizi bir üst seviyeye çıkaracak.

XeSS, yüksek performanslı oyun deneyimi sunmak üzere düşük çözünürlüklü görüntü oluşturma performans seviyelerinde ultra yüksek çözünürlüklü görseller sunmak için yapay zeka tabanlı bir algoritma ve donanım hızlandırmadan yararlanıyor.

Dolmen, fütüristik bir Bilim Kurguyu ve Kozmik Korku unsurlarını birleştiren yeni bir aksiyon RPG oyunu olarak karşımıza çıkacak. Zaman çizelgeniz silinecek mi yoksa hayatta kalmak ve görevinizi yerine getirmek için düşmanlarınızı yenecek misiniz? Her şey sizde bitiyor.

Dolmen, 20 Mayıs'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.

Oynanış Fragmanı
 
Geri
Üst