Grand Theft Auto V dosyaları GTA için DLC'ye İpucu Veriyor: Michael ile Çevrimiçi

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Selfettin

Moderatör

Geçen yıl Aralık ayında, GTA Online hayranları "The Contract" adlı önemli bir eklenti ile tanışma fırsatı buldular. Grand Theft Auto V'in ana karakterlerinden biri olan Franklin Clinton, bu büyük güncellemede yer aldı. Şimdi hayranlar başka bir ana karakter olan Michael De Santa'nın dönüşünü dört gözle bekliyorlar.

Twitter kullanıcısı rollschuh2282'nin (Grand Theft Auto Insider TezFunz2 aracılığıyla) belirttiği gibi, oyun içi dosyalar Rockstar Games'in yeni bir komut dosyası oluşturma noktası eklediğini ortaya çıkardı. İlk bakışta pek bir fark yaratmayabilir, ancak söz konusu çıkış noktası "movie_set" olarak adlandırılan Record A Studios'un dışında.

Michael De Santa, elbette, Grand Theft Auto V'de film sevgisiyle ünlüydü ve karakterin tarihinin büyük bir kısmı bu tutku etrafında dönüyordu. Grand Theft Auto V'in sonunda emekli olduktan sonra, Michael'ın bir film yapımcısı olarak hayalindeki işine devam ettiğine inanılıyor.

Aslında The Contract DLC'de bahsedilmişti, Franklin DLC görevlerinden biri sırasında film setinden geçerken, bir film yapımcısı arkadaşı olduğunu ve bugün işte olmadığını umduğunu söylediği duyulabilir.

Rockstar Games, Grand Theft Auto: Online'a orijinal karakterler eklemekten açıkça korkmadığından, bu, gelecek yaz genişlemesinin Michael De Santa'nın dönüşüne adanabileceği anlamına gelebilir.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri
Üst