W whospec Acemi Üye 29 Ocak 2022 #1 Mesajlar 13 Beğeniler 0 Puanları 1 29 Ocak 2022 #1 İki aşığı yönlendireceğimiz bu JRYO Oyununun baya keyifli bir oynanışı var. Türkçe yama olsa tadından yenmez. Oyunları türkçe olarak oynamama vesile olduğunuz için de ayrıca teşekkür ederim. Benzer Konu Başlıkları Gabriel Knight 3 Blood of the Sacred, Blood of the Damned Türkçe yama istek John Wick HEX Türkçe yama istek resident evil 4 remake Batman Arkham Knight DLC'ler dahil Türkçe yama yapabilir misiniz? Vampire: the masquerade bloodlines türkçe yama isteği
İki aşığı yönlendireceğimiz bu JRYO Oyununun baya keyifli bir oynanışı var. Türkçe yama olsa tadından yenmez. Oyunları türkçe olarak oynamama vesile olduğunuz için de ayrıca teşekkür ederim.
sinnerclown Yönetici 29 Ocak 2022 #2 Mesajlar 1,734 Beğeniler 4,177 Puanları 113 29 Ocak 2022 #2 Rica ederim öncelikle oyuna gelince iki kere çevirdim attım import edicek arkadaşa ama problem var çözemedik. Son düzenleme: 30 Ocak 2022
Rica ederim öncelikle oyuna gelince iki kere çevirdim attım import edicek arkadaşa ama problem var çözemedik.
dragonfly Çaylak Üye 7 Tem 2022 #3 Mesajlar 4 Beğeniler 1 Puanları 3 7 Tem 2022 #3 Konuyla ilgili bir ilerleme var mı? Yardım edebileceğim herhangi bir şey?