İptal Edilen Scarface 2'nin Ekran Görüntüleri İnternette Yayınlandı

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Selfettin

Moderatör

Youtuber Mafia Game Videos, Radical Entertainment'ın eski çalışanları tarafından yayınlanan ekran görüntülerini paylaştı.
Ekran görüntüleri Las Vegas'ın yanı sıra çevredeki Nevada çölünü, kumarhane lobisini, garajı ve daha fazlasını sergiliyor.

İlginç bir şekilde, ekran görüntüleri aslında yıllardır Art Station'daki çeşitli sanatçıların sayfalarındaydı, ancak ancak şimdi bu video sayesinde tanındı.


Scarface: The World Is Yours, Radical Entertainment tarafından geliştirilen ve 2006 yılında PlayStation 2, Xbox, Wii ve PC için piyasaya sürülen bir aksiyon-macera oyunudur. Oyunun Xbox 360 versiyonu planlandı ancak asla piyasaya sürülmedi.

Filmin devamı niteliğindeki oyunda Tony Montana, iş ortağından düşmanı olan Alejandro Sosa'dan intikam almak istiyordu.
Orijinal kadronun birkaç üyesi rollerini seslendirmek için geri dönerken, Al Pacino yapmadı. Ancak, oyunda yüzünün kullanılmasına izin verdi ve görünüşe göre Tony için seslendirme sanatçısı seçti.

İlk oyun olumlu eleştiriler aldı ve PlayStation 2 sürümü, inceleme toplayıcı Metacritic'te 75 puan aldı.
Geliştirici Radical Entertainment, PlayStation 2 döneminde çok sayıda lisanslı oyunla tanınıyordu.2005 yılında Vivendi Universal Entertainment tarafından satın alındı ve daha sonra 2008 yılında Activision ile birleşti.

Radikal'in baş stüdyo olarak son oyunu 2012'nin Prototip 2'siydi. Ayrıca ilk Destiny'nin geliştirilmesi sırasında Bungie için bir destek stüdyosu olarak görev yaptı.

Yayınlanan görüntüler









 
Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri
Üst