Korku Oyunu Charon's Staircase Ekim Ayında Geliyor

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Selfettin

Moderatör
d62f8e58-1b00-4fc9-a616-bf2985edb73d.jpg

Yayıncı SOEDESCO ve geliştirici Indigo Studios, birinci şahıs korku gizem oyunu Charon's Staircase'i Ekim ayında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için yayınlayacağını duyurdu.

Bu birinci şahıs korku oyununda zorba bir hükûmetin korkunç geçmişini gömmek için yola çıkacaksın. Oack Grove'un altında yatan gizemleri gün ışığına çıkartan dokümanları bulmalı ve yok etmelisin. Korkunç gerçekleri keşfedip çıkış yolunu bulabilecek misin?

1970'lerdeyiz. 'Bakanlık' denen totaliter rejim ülkeyi demir yumrukla yönetmekte. İktidarda kaldıkları sürece sayısız insanlık dışı suça ve belaya bulaştılar, ancak artık Avrupa Birliği'ne katılmaya çabaladıklarından, o günler geride kalmalı.

Bir ajanı oynuyorsun, kod adın: ‘Desmond’. Bakanlık tarafından Oack Grove Malikânesi'ndeki gizli dosyaları bulmakla görevlendirildin. Bu dosyalar geçmişte yaşanmış korkunç olayların delili ve yok edilmeli. Ancak yolculuğun seni rahatsız edici ve tüyler ürpertici bir keşfe itiyor: Alfa Projesi.

Fragman videosu
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri
Üst