Sayenizde demoyu oynama fırsatımız oldu. Ben pek zorlayıcı oyunları sevmem. Yönlendirmeyen oyunlardan da haz etmem. Bu oyun hem sinir bozucu derecede zor, hem açık bir şekilde yönlendirmiyor. Harita yok, görev yazmıyor, yönlendirmiyor. Biri çıkıp bir yere gideceğini söylüyor. O dediğini dinledin dinledin, yok eğer kaçırdıysan veya unuttuysan koca haritada kaldın öyle bir başına. Artık nereye gidersen. Neyse benim gibi biri bile 1,5 saatte demoyu bitirebiliyorsa başkaları da bitirir. Tabi ben baktım kuklaları öldürmek zorlaştı. Hemen belki vardır diye trainer aradım. Pek ihtimal vermedim ama varmış iyi ki. Siz de zorlanmadan ilerlemek isterseniz şu adreste trainer var ve çalışıyor.
Gerekli bence, çünkü sizi çok kolay öldürüyorlar ve oyunu bayağı bir geriden başlatıyor her öldüğünüzde.
Oyunun biraz kasvetli, karanlık ve ağır bir havası var. Çok yoğun diyalog da yok aslında. Sizi de bu nedenle biraz karanlıkta bırakıyor. Belki böyle bir atmosfer istemişler ama grafik vs. açısından kaliteli bir AAA oyun görünümünde olmasına rağmen ben pek sevemedim. Belki hoşlananlar olabilir. Fiyatı da şimdiden uçmuş gitmiş. Tam sürümünü iple çekmeyeceğim ama ne olursa olsun, sinnerclown'a ve Emreye minnettarım bizleri böyle anlayarak oynayabileceğimiz Türkçe oyun deneyimiyle gecikmeden buluşturdukları için. Yama da gayet memnun kalınacak şekilde. Hiç anlama sıkıntısı yok. Dediğim sebepten bu yama olmasa idi, oyundaki biri "şuraya git" diyecekti ve onu da İngilizce olduğundan ya anlamayacak veya kaçıracaktım ve öylece ortada kalacaktım. Bu yamayla sonuna kadar gitme imkanı buldum. Tabi bir de kurtarıcı trainer sayesinde. Zorlanmak istemeyenlere birebir.