PC Mark Of Ninja Remastered Türkçe yama istek

osmannuri

Acemi Üye
Mark Of Ninja oyunu gizlilik tabanlı Klei'nin en iyi oyunlarından biri. Remastered olmayan oyunun türkçe çevirisi var.

Bu Bağlantıyı görüntüleyebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Oyunun Remastered'ı 2018'de çıktı

Önceki yamayı remastered yamaya uyarlanma şansı var mı? Çok başarılı bir oyun ama eski yama uyarlanmamış. Uyarlanıp yayınlanırsa çok memnun oluruz. Dil dosyalarının değişip değişmediğini bilmiyorum. Belki de dil dosyası değiştiği için bunca zaman uyarlanmamıştır.

Öncelikle uyarlama için çeviren ekipten izin alınması gerek bunun için uğraşamayız maalesef.Kendi çevirimizde olursa makine olur çünkü yeterli sayıda çevirmenimiz yok.

Yapayım mı :)

Eski oyuna göre satırlar değişmiş fazladan 500 satır var. Çevirisi olursa eğer sıfırdan olacak.
Sadece test yaptım bu arada. Gelişmeler için Discord sunucusunu takip edebilirsin.

osmannuri

Acemi Üye
Yapayım mı :)

Eski oyuna göre satırlar değişmiş fazladan 500 satır var. Çevirisi olursa eğer sıfırdan olacak.
Sadece test yaptım bu arada. Gelişmeler için Discord sunucusunu takip edebilirsin.

İlgilendiğiniz için teşekkürler. Yaparsanız güzel olur. Oyun çok güzel puanları da bayağı iyi. Çeviri yükünün de fazla olmadığını düşünüyorum.