E elegance22 Çaylak Üye 20 Ara 2021 #1 Mesajlar 3 Beğeniler 1 Puanları 3 20 Ara 2021 #1 Merhaba Nioh 2 tr yaması güncellenek midir? Yamayı kaldırdığımız takdirde oyun sorunsuz çalışmaktadır.Fakat yamayı yükledikten sonra new game veya continue seçeneklerine tıkladıktan sonra oyundan direk olarak atmaktadır. İyi Çalışmalar. Benzer Konu Başlıkları teşekkürler... Yapay zeka çeviriyi nasıl yapıyorsunuz? Youtube'de oyun kanalım var bana katılır mısınız ? Son çevirilerin durumu Herhangi bir altyazı dosyası indirememek
Merhaba Nioh 2 tr yaması güncellenek midir? Yamayı kaldırdığımız takdirde oyun sorunsuz çalışmaktadır.Fakat yamayı yükledikten sonra new game veya continue seçeneklerine tıkladıktan sonra oyundan direk olarak atmaktadır. İyi Çalışmalar.
G Goldgun37 Çaylak Üye 9 Şub 2022 #2 Mesajlar 2 Beğeniler 0 Puanları 1 9 Şub 2022 #2 Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum müsait bir zamanda tekrar bakıp güncelleyebilirseniz seviniriz. İyi çalışmalar.
Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum müsait bir zamanda tekrar bakıp güncelleyebilirseniz seviniriz. İyi çalışmalar.
sinnerclown Yönetici 10 Şub 2022 #3 Mesajlar 1,734 Beğeniler 4,177 Puanları 113 10 Şub 2022 #3 PS4 Yamasını güncelleme gibi bir düşüncemiz var.