Pathologic 2 Translate Türkçe yama Yayımlandı

Merhaba durmaksızın üretmeye devam ediyoruz.Normal yama ,yarı translate yama ve translate yama olarak üç kategoride sırada pathologic 3 yaması vardı.30 bin satır translate edildi.Full konuşma olduğu için abidik gubidik şeyler olabilir kodlu yerler gözden kaçmış olabilir.Bu tarz durumları dıscord üzerinden bildirebilirsiniz.Yama yayımlanmıştır.Kurulum talimatlarını dikkatlice okuyunuz dosyaların yedeğini mutlaka alın.n
Not:Steam sürümü indirme linki diğer iki linkin altına eklenmiştir.

Proje Yöneticisi
sinnerclown
Çeviren
@Freeman1930 -sinnerclown
Paketleme
sinnerclown

Discord adreSİ
Bu Bağlantıyı görüntüleyebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Bu içeriği görmek için cevap yazmalısınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Acaba yamanın yarısı mı yoksa hepsi mi translate olarak çevrildi. @Freeman1930
Ben yamaya başlayıp menü arayüz vb. Kısımları çevirmiştim. Daha sonra ufakdan test ederken oyunun bana hitap etmedipini fark ettiğim için sinnere verdim. Oda kalanı komple translate etti. Oyunda 30 bin satır kadar var en fazla 3 bini normal çeviridir.

maffay__musty

Destekçi Üye
Ben yamaya başlayıp menü arayüz vb. Kısımları çevirmiştim. Daha sonra ufakdan test ederken oyunun bana hitap etmedipini fark ettiğim için sinnere verdim. Oda kalanı komple translate etti. Oyunda 30 bin satır kadar var en fazla 3 bini normal çeviridir.
Bilgilendirme için teşekkürler. İyi forumlar..

buznuh6

Acemi Üye

Merhaba durmaksızın üretmeye devam ediyoruz.Normal yama ,yarı translate yama ve translate yama olarak üç kategoride sırada pathologic 3 yaması vardı.30 bin satır translate edildi.Full konuşma olduğu için abidik gubidik şeyler olabilir kodlu yerler gözden kaçmış olabilir.Bu tarz durumları dıscord üzerinden bildirebilirsiniz.Yama yayımlanmıştır.Kurulum talimatlarını dikkatlice okuyunuz dosyaların yedeğini mutlaka alın.

Proje Yöneticisi
sinnerclown
Çeviren
Paketleme
sinnerclown

Discord adreSİ

[Gizli içerik]
thanks

norlaxn

Çaylak Üye
Merhaba, yamayı rar'ın içindeki talimatlara göre 3 kere silip(dosyaları steamde doğrulatarak) yükledim. 3 seferde de oyun hata verip kapandı. Problem bende mi yoksa yama da bir sıkıntı mı var? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. @sinnerclown

Merhaba, yamayı rar'ın içindeki talimatlara göre 3 kere silip(dosyaları steamde doğrulatarak) yükledim. 3 seferde de oyun hata verip kapandı. Problem bende mi yoksa yama da bir sıkıntı mı var? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. @sinnerclown
Dostum steama kurmak için ayrı birkaç işlem var discorda gel anlatim.

memo2834

Patron Üye

Merhaba durmaksızın üretmeye devam ediyoruz.Normal yama ,yarı translate yama ve translate yama olarak üç kategoride sırada pathologic 3 yaması vardı.30 bin satır translate edildi.Full konuşma olduğu için abidik gubidik şeyler olabilir kodlu yerler gözden kaçmış olabilir.Bu tarz durumları dıscord üzerinden bildirebilirsiniz.Yama yayımlanmıştır.Kurulum talimatlarını dikkatlice okuyunuz dosyaların yedeğini mutlaka alın.n
Not:Steam sürümü için ayrı bir işlem gerekli discorddan bilgi alabilirsiniz.

Proje Yöneticisi
sinnerclown
Çeviren
Paketleme
sinnerclown

Discord adreSİ

[Gizli içerik]

Ger0nim0

Çaylak Üye
selamlar,
steam üzerinden hata alıyorum, sanırım çözümünü burada paylaşmadınız, fakat discord'da her zaman aktif bulunuyor musunuz? açıkçası discord hiç kullanmış değilim.

edit: sinnerclown ile discord üzerinden iletişim kurdum. fakat açıklama buraya yazılmadığına göre bir bildiği vardır diyor detaya girmiyorum., düzenlemeyi beklemedeyim, teşekkürler

Son düzenleme:

Bu bilgilendirmeyi dikkate alın!

Lütfen forum kurallarımıza uygun mesaj yazınız .Eğer Forum kurallarını bilmiyorsanız Buradan okuyunuz, Mesajlarınız da saygı, sevgi, ahlak kuralları dışına çıkmayınız Aksi durumda süresiz uzaklaştırılırsınız!