Prince of Persia: The Sands of Time Remake'in Ertelendiği Bildirildi

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Selfettin

Moderatör
ffc8ef93-2afe-4ec8-8c4e-8a095981a2f4.jpg


Ubisoft'un meşhur oyun serilerinden biri olan Prince of Persia'nın The Sands of Time oyunu Eylül 2020'de yeniden yapım olarak duyurulmuştu. Remake sürümünün 21 Ocak 2021 tarihinde çıkış yapacağı açıklanmıştı. Ancak oyun 21 Ocak 2021'den 18 Mart 2021 tarihine ertelenmişti.

Tüm bu sürecin ardından Ubisoft, oyunu belirtilmeyen bir tarihe erteledi. Şimdi ise oyunun tekrardan bir erteleme yaşadığı bildiriliyor.

Geçtiğimiz ay Ubisoft, Prince of Persia: The Sands of Time Remake'in geliştirmesini Ubisoft Pune ve Ubisoft Mumbai'den alarak Ubisoft Montreal stüdyosuna devretmişti.

Ubisoft, PC Gamer'a remake sürüm hakkında şunları bildirdi: "Ubisoft Pune ve Ubisoft Mumbai'nin elde ettiği çalışmalardan gurur duyuyoruz. Oyunun devredildiği öncü ekip Ubisoft Montreal, harika bir yeniden yapım sunmak için çalışmalara devam ediyor. Bu süreçte önceki ekiplerin öğrendiklerinden fayda sağlıyor. Bu süreçte, oyunun yeniden yapım sürümünün 2023 yılında yayınlanmasını planlamıyoruz.

Oyuncular ön siparişlerini iptal etmek isterlerse satıcılarla iletişime geçebilir. Geliştirme ilerledikçe oyun hakkında daha fazla bilgiyi sizlere sunacağız."
 

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
Vay anasını o kadar da bekliyordum.
 

Selfettin

Moderatör
Beklemeye değer bir bugisoft oyunu dedik o da yalan oldu.
 
Geri
Üst