Resident Evil Village Genişletmesi The Winters 28 Ekim'de Geliyor

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Selfettin

Moderatör
93f9e8d0-6f65-4951-94a7-d43e191cad56.jpg


Capcom, Resident Evil Village'in yeni genişletme paketi The Winters'ın 28 Ekim'de yayınlanacağını duyurdu. Bunun yanı sıra Village oyuncularına çok oyunculu bir deneyim sunacak olan Resident Evil Re:Verse oyunu da aynı tarihte yayınlanacak. Çok oyunculu yapım, Resident Evil Village oyuncularına ücretsiz olacak.

The Winters genişletme paketi, üçüncü şahıs modunu, The Mercenaries: Additional Orders ve Shadows of Rose hikayelerini içerecek. The Winters 28 Ekim 2022'de mevcut tüm platformlara geliyor.

Öne çıkan özellikler

- Ana hikaye için üçüncü şahıs modu.
- Yeni bölümleri ve oynanabilir karakterler Chris Redfield, Heisenberg ve Lady Dimitrescu içeren The Mercenaries: Additional Orders paketi.
- Shadows of Rose hikayenin devamı.
- Resident Evil Village'daki olaylardan 16 yıl sonra geçen bu yeni hikaye, baş kahraman Ethan'ın kızı Rose Winters'ın korkunç güçleriyle mücadele etmesini konu alıyor. Oyuncular, bir tedavi arayışı içerisine girecek, gizemli bir alanı keşfedecek ve hayatta kalmaya çalışacak.

Öte yandan The Winters genişletmesini ve ana oyunu içeren Resident Evil Village Gold Edition'da 28 Ekim 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Steam ve Stadia için fiziksel ve dijital olarak yayınlanacak.

Resident Evil Village yapımcısı Tsuyoshi Kanda ek olarak ana hikayenin PlayStation VR2 ve Mac için geliştirildiğini duyurdu.

Resident Evil Village şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Steam üzerinden PC ve Stadia için mevcut.

Fragman videosu
 

Akın

Çırak
Bence geç bile kalınmış bir dlc.Normal ana oyunu 3.şahıs bakış açısından yeniden oynamak yeni bir tat getirecek ve 2 hikaye modu ile adından tekrar söz ettirecek bir yapım.İnşallah resident evil 7deki gibi 1 saatlik oynanış sunan kısa dlc'ler olmaz umarım.
 

Selfettin

Moderatör
Çoktan çıktı
 
Geri
Üst