Shaltered 2 Türkçe Yama Çalışması

Ekran_Goruntusu_156.png

Orijinal 2015 hayranlarının favorisi üzerine inşa edilen Sheltered 2, yeni zorluklar ve daha derin stratejik oyun getiriyor.
Proje Yöneticisi

sinnerclown
Çeviri
sinnerclown
Test-Düzenleme
Font
sinnerclown

Paketleme
sinnerclown

Kurulum

Link
HAZIRLANIYOR...​

Son düzenleme:

emreb

Çaylak Üye
Yama hazır rarlayıp duzenlıcem 1 hafta daha demişsiniz ancak neredeyse 1 sene olmuş, son durum nedir acaba ?

FahriKaptan

Çaylak Üye
en son bilgilendirme mesajından sonra aylar geçmiş. Konunu yaklaşık 1 yıldır açık bir şekilde. Lütfen rica ediyorum Yamayı paylaşın. Kaç GB olduğu önemli değil. Yandex Disk, Google Driver, TurboBit, Mega, MediaFire ,vb. paylaşım yapan sitelerden, Bu yamayı bizlere paylaşın. Çevirinin büyük bir çoğunluğu Türkçe olarak anlaşılıyorsa ve yamanın çalışmasında herhangi bir sorun yoksa, yamayı bizlere sunun. Ufak tefek text'inde sorun olması önemli değil. Eğer yamayı paylaşılmayacaksa lütfen bunu da bizlere bildirin. Teşekkür Ederim....

en son bilgilendirme mesajından sonra aylar geçmiş. Konunu yaklaşık 1 yıldır açık bir şekilde. Lütfen rica ediyorum Yamayı paylaşın. Kaç GB olduğu önemli değil. Yandex Disk, Google Driver, TurboBit, Mega, MediaFire ,vb. paylaşım yapan sitelerden, Bu yamayı bizlere paylaşın. Çevirinin büyük bir çoğunluğu Türkçe olarak anlaşılıyorsa ve yamanın çalışmasında herhangi bir sorun yoksa, yamayı bizlere sunun. Ufak tefek text'inde sorun olması önemli değil. Eğer yamayı paylaşılmayacaksa lütfen bunu da bizlere bildirin. Teşekkür Ederim....
Merhaba dostum benim evde pcde internetim yok oyunları bile telefonuma indirip pcye atıyorum.Bilgisayarda işim olunca telefondan internetimi harcayarak yapıyorum.Ben bu yamayı bi şekil paylaşıcam tek sorun benim yaptığım sürümün eskimesi çalışmaz ise o sürümü bulup indirmeniz gerekir.

Baltimor3

Acemi Üye
merhaba yamanın son durumunu öğrenebilirmiyim? Unutuldu mu acaba, yoksa halledilmesi gereken sorunlar mı var?

GKarahan

Destekçi Üye
@sinnerclown , başkan sabırsızlıkla bekliyoruz :) Ek olarak siteye PayPal üzerinden bağış sanki kötü olmuş. Ben denedim bir kaç kez yapamadım.