Söylenti: Avalanche Studios, Roguelike Öğeler İçeren bir Aksiyon Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Selfettin

Moderatör

Bununla ilgili bilgiler, kendisini uzun zamandır güvenilir bir bilgi kaynağı olarak kabul eden tanınmış gazeteci ve içeriden Tom Henderson tarafından sağlandı.

Oyun şu anda Jackdaw olarak adlandırılıyor, ancak bunun projenin kod adı olduğu ve oyunun son sürümünün Ravenbound: Tales of Avalt olarak adlandırılacağı varsayılıyor. Ravenbound, oyuncuyu, dünyayı istilacı düşmanlardan kurtarması gereken "Kuzgunun Gemisi" olarak ortaçağ kurgusal Avalt dünyasına yerleştirir.

Oyuncu, Assassin's Creed'deki Sen ile neredeyse aynı görünen kuşun bakış açısından dünyayı görmek için bir kargaya dönüşebilir. Bir kuzgun olarak, sayılarını ve zorluklarını ölçmek için aşağıdaki düşmanları tespit edebilirsiniz.

Oyuncu ölürse, yeni bir oyuna başlamalı ve baştan başlamak için üç "gemiden" birini seçmelidir. Her geminin kendisine bağlı ve üç özellik kartıyla temsil edilen farklı yetenekleri ve silahları vardır.

Her manga için yeni kartlar satın alınabilir ve düşman yerleşimlerindeki yağmalanmış kasalardan alınan paralar kullanılarak yükseltilebilir. Oyunda seviye atlamak, oyuncunun gemiye daha güçlü hale getirmek için yeni bir kart eklemesine de izin verecektir.

İçeriden bilgiye göre, stüdyodaki kaynakları, oyunun her ay yeni görevlerin, düşmanların ve ödüllerin ortaya çıkacağı bir tür mevsimsel içerik yapısına sahip olacağını söyledi. Bu, Ravenbound'un canlı bir hizmete çok benzeyeceğini gösteriyor.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri
Üst