Söylenti: Fallen Order devamı Star Wars Jedi: Survivor Olarak Adlandırılacak

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Selfettin

Moderatör

VentureBeat muhabiri Jeff Grubb, duyuruyu Giant Bomb'daki Grubbsnax premium programı sırasında yaptı.
Grubb, devam filminin adını bildiğini söyledi ve sohbete katılanlardan birinin "Survivor" altyazısını tahmin etmesi üzerine Grubb yanıtladı:
Star Wars Jedi: Survivor... tahmin ettiniz. Tahmin ettin. Aferin.​
Bu, yılın başında oyunun yalnızca mevcut nesil konsollarda piyasaya sürüleceğini iddia eden Grubb'un yaklaşmakta olan oyunu hakkında en son bilgiler.
Star Wars Jedi 2 yalnızca yeni nesil konsollarda mevcut olacak: PS5, Xbox Series X ve S ve tabii ki PC. Bunu yapabilmelerinin nedenlerinden biri de oyunun 2023'e kadar çıkmayacak olması. Bu oyun kesinlikle 2023'e kadar çıkmayacak.​
EA, Ocak ayında Star Wars Jedi: Fallen Order'ın devam oyununu ve Fallen Order geliştiricisi Respawn Entertainment'ta geliştirilmekte olan iki yeni Star Wars oyununu resmi olarak duyurdu.

Grubb'a göre, EA ve Respawn daha önce 2022 sürümünü hedeflemişti, ancak bu şimdi olmayacak.
EA, Star Wars Jedi 2 ile birlikte Ocak ayında Respawn'ın eski LucasArts emektarı ve Medal of Honor'un yaratıcısı Peter Hirschman tarafından yönetilen yeni bir Star Wars birinci şahıs nişancı üzerinde çalıştığını doğruladı.

Hirschmann daha önce orijinal Star Wars Battlefront, The Force Unleashed ve daha fazlası üzerinde çalıştı ve yakın zamanda 2020 VR oyunu Medal of Honor: Above and Beyond'u yönetti.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri
Üst