Strateji Oyunu Highwater Duyuruldu

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Selfettin

Moderatör
b99d35bb-3de4-45cb-b0bb-c6be96477fea.jpg


Yayıncı Rogue Games ve geliştirici Demagog Studio, Golf Club: Wasteland ve The Cub ile aynı evrende geçen ve iklim değişikliği kıyametini konu alan sıra tabanlı strateji oyunu Highwater'ı duyurdu. Oyun, 2022'de Steam ve Epic Games Store üzerinden PC ve Netflix uygulaması aracılığıyla iOS ve Android için piyasaya sürülecek.

Dünya mahvoldu ama Mars için hala umut var.

Büyük İklim Felaketi'nin ortasında Hightower'ın sular altında kalan bölgesi, iki kuru bölge arasında bir tür güvenli bölge haline geldi. İki bölge arasında Savaş Bölgesi'nin harap olmuş toprakları ve ultra zenginlerin dev duvarların arkasında yaşadığı müstahkem şehir Alphaville bulunuyor.

Dünya'daki yaşamın insanlar için dayanılmaz hale gelmesi ve etrafta dolanan Mars'a kaçış söylentileri sonrasında Nikos, yol boyunca arkadaşlarını toplayarak tehlikeli bir yolculuğa çıkmaya karar verir. Önce Hightower'a sonra da ötesine... Yol boyunca Alphaville'in aşılmaz sınırını geçecek, isyancılarla savaşacak ve yol boyunca yiyecek bulmaya çalışacaksın. Nikos ve arkadaşları zamanında rokete gizlice girmeyi başarabilecek mi?

Fragman videosu
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri
Üst