B BayLord1 Acemi Üye 25 Ara 2021 #1 Mesajlar 5 Beğeniler 0 Puanları 1 25 Ara 2021 #1 2.oyunun türkçe yaması var galiba ilk oyunun yok , 2 yi oynamak için 1 de oynamak istiyorum ama türkçe yaması yokmuş yapabilme şansınız var mı acaba ? Benzer Konu Başlıkları Wanted:Dead FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster Doom 3 Türkçe Yama İstek Skul The Hero Slayer Türkçe Yama FATAL FRAME / PROJECT ZERO: Mask of the Lunar Eclipse
2.oyunun türkçe yaması var galiba ilk oyunun yok , 2 yi oynamak için 1 de oynamak istiyorum ama türkçe yaması yokmuş yapabilme şansınız var mı acaba ?
sinnerclown Yönetici 25 Ara 2021 #2 Mesajlar 1,729 Beğeniler 4,161 Puanları 113 25 Ara 2021 #2 Ne kadar uğraştığını bilsen sasirirsin ama toolunu bulamadım.Ücretli yaptıracakta kaynağım yok maalesef.
Ne kadar uğraştığını bilsen sasirirsin ama toolunu bulamadım.Ücretli yaptıracakta kaynağım yok maalesef.
B BayLord1 Acemi Üye 26 Ara 2021 #3 Mesajlar 5 Beğeniler 0 Puanları 1 26 Ara 2021 #3 sinnerclown' Alıntı: Ne kadar uğraştığını bilsen sasirirsin ama toolunu bulamadım.Ücretli yaptıracakta kaynağım yok maalesef. Genişletmek için tıkla ... biraz araştırdım zamanında yapmaya niyetlenenlerde ilk oyunun toolu bulunmuyor diyorlardı kısmet değilmiş o zaman uğraşmanız yeter :d
sinnerclown' Alıntı: Ne kadar uğraştığını bilsen sasirirsin ama toolunu bulamadım.Ücretli yaptıracakta kaynağım yok maalesef. Genişletmek için tıkla ... biraz araştırdım zamanında yapmaya niyetlenenlerde ilk oyunun toolu bulunmuyor diyorlardı kısmet değilmiş o zaman uğraşmanız yeter :d
sinnerclown Yönetici 12 Ocak 2022 #4 Mesajlar 1,729 Beğeniler 4,161 Puanları 113 12 Ocak 2022 #4 BayLord1' Alıntı: biraz araştırdım zamanında yapmaya niyetlenenlerde ilk oyunun toolu bulunmuyor diyorlardı kısmet değilmiş o zaman uğraşmanız yeter :d Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.
BayLord1' Alıntı: biraz araştırdım zamanında yapmaya niyetlenenlerde ilk oyunun toolu bulunmuyor diyorlardı kısmet değilmiş o zaman uğraşmanız yeter :d Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.