The Falconeer The Hunter TÜRKÇE YAMA

31eed8c1-b47d-4229-8edb-6e3b6006df15.jpg

Merhaba arkadaşlar günlerce uğraşıp yaptığımız bir oyun daha keyifli oyunlar dileriz.
Not:Yama translate olarak hazırlanmıştır.
Proje Yöneticisi
@sinnerclown
Çeviri
@Team NINJA
Test
@Team NINJA
Paketleme
@Team NINJA
Kurulum
İndirdiğiniz dosyayı oyunu kurduğunuz yerde yedeğini alarak değiştirin.

TheFalconeer 14.03.2021 00_23_13.jpg

TheFalconeer 14.03.2021 00_23_26.jpg

TheFalconeer 14.03.2021 00_23_50.jpg

TheFalconeer 14.03.2021 00_25_26.jpg

Bu Bağlantıyı görüntüleyebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Kriptofany

Acemi Üye
Normalde olmuyor yamayı yapınca mı oluyor?

Evet, şimdi dosya konumunu bul ile klasore giriyorum. Açılan klasörde bu dosya yok. TheFalconeer_Data klasörü içerisine girdiğinde yama dosyası var. Yedek alıp değiştirdiğimde görüntü böyle kalıyor. Eskisini yüklediğimde normal oyuna giriyor. Dosya içerisinde eksik ya da yanlıslıkla silinmiş satırlar olabilir diye düşünüyorum ama yama dosyasını attığımda görüntü böyle.

Evet, şimdi dosya konumunu bul ile klasore giriyorum. Açılan klasörde bu dosya yok. TheFalconeer_Data klasörü içerisine girdiğinde yama dosyası var. Yedek alıp değiştirdiğimde görüntü böyle kalıyor. Eskisini yüklediğimde normal oyuna giriyor. Dosya içerisinde eksik ya da yanlıslıkla silinmiş satırlar olabilir diye düşünüyorum ama yama dosyasını attığımda görüntü böyle.
Oyununuz steam sürümmü?

Bu bilgilendirmeyi dikkate alın!

Lütfen forum kurallarımıza uygun mesaj yazınız .Eğer Forum kurallarını bilmiyorsanız Buradan okuyunuz, Mesajlarınız da saygı, sevgi, ahlak kuralları dışına çıkmayınız Aksi durumda süresiz uzaklaştırılırsınız!