The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın açık dünyası ve macerası gerçekten de olağanüstü bir başarı. Oyunun en başından itibaren, geniş Hyrule manzarası tamamen size açık.
Ellerinize sağlık. Yama çalışıyor fakat xbox series controller'deki button sıralaması karışık oluyor. Eklentilerden onun için dosyayı işaretleyip eklediğimde bir kısmı düzeliyor fakat bazı yerlerde yine ters görünüyor. A ile b, x ile de y ter dönüyor. Bunun çözümünü bilen var mı? Bu şekilde olunca oynamak tat vermiyor..
Cemu son versiyon ve firgirl versiyonunu kullanıyorum.
Ellerinize sağlık. Yama çalışıyor fakat xbox series controller'deki button sıralaması karışık oluyor. Eklentilerden onun için dosyayı işaretleyip eklediğimde bir kısmı düzeliyor fakat bazı yerlerde yine ters görünüyor. A ile b, x ile de y ter dönüyor. Bunun çözümünü bilen var mı? Bu şekilde olunca oynamak tat vermiyor..
TÜRKÇE YAMA KURULUMU kısmını uygula, detaylı yazıyo alttaki iki yola atıcaksın
...\Cemu\Games\The Legend of Zelda Breath of the Wild [EUR]\Base Game\content
...\Cemu\Games\The Legend of Zelda Breath of the Wild [EUR]\Update\content
Var alıştığın düzeni "Gamepad Ayarları -BURAYI İNCELEYİN" klasöründen resimleri inceleyerek seç ona göre o yamayı kur ve resimde gösterilen şekilde tuşlarını ayarla.
Lütfen forum kurallarımıza uygun mesaj yazınız .Eğer Forum kurallarını bilmiyorsanız Buradan okuyunuz, Mesajlarınız da saygı, sevgi, ahlak kuralları dışına çıkmayınız Aksi durumda süresiz uzaklaştırılırsınız!