X4: Foundations 6.0 Türkçe Yama [swat]

Swat

Yönetici

header.png

Proje Yöneticisi

Sinnerclown

Çeviri
@karanlikmadde

Test
@karanlikmadde

Paketleme
Sinnerclown

1674600887689.jpeg
1674600897061.jpeg
1674600905342.jpeg
1674600948266.jpeg
1674600957384.jpeg
1674600971660.jpeg

Translate Çeviridir.

Türkçe Yama için @karanlikmadde (Erşan#6269) Kardeşime Teşekkür Ederim.
Bu Bağlantıyı görüntüleyebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Uyumlu Sürüm:
V6.0

KURULUM:
Türkçe Yama içerisinden çıkan klasörü
x4 foundations\extensions\ Dizinine Atın.

01.05.2023 Güncellendi.
Türkçe Yama:
Bu içeriği görmek için cevap yazmalısınız.

Son düzenleme:

isotor

Acemi Üye
Sonun da geldi. Emegi geçen herkese teşekkürler ALLAH razı olsun. umarım son çıkacak olan güncelemeyede uyarlarsınız. Kendi grubumda da yayınlıyorum hemen.

Naxre

Çaylak Üye
Sonunda Çok Teşekkürler Başkanım Ve çalışma Arkadaşları. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Naxre

Çaylak Üye
Dall Busta ve Boso Ta Görevlerinde bazı konuşmaları bitiremiyoruz. {Görevi alabilmek için Türkçe yamayı devre Dışı bırakıp konuşmayı yaptıktan sonra tekrar aktif ediyorum} . Seçenekler Boş. Bir de istasyon isimleri gözükmüyor. Tıklatıp hedef aldığımızda alttaki alt yazıdan ne olduklarını görebiliyoruz. Hatalar bu Şekilde Oynamaya devam ediyorum daha böyle hatalar görürsem bildireceğim.
Teşekkürler. :))) Tekrardan Elinize sağlık Tüm çeviri çok güzel....

Dall Busta ve Boso Ta Görevlerinde bazı konuşmaları bitiremiyoruz. {Görevi alabilmek için Türkçe yamayı devre Dışı bırakıp konuşmayı yaptıktan sonra tekrar aktif ediyorum} . Seçenekler Boş. Bir de istasyon isimleri gözükmüyor. Tıklatıp hedef aldığımızda alttaki alt yazıdan ne olduklarını görebiliyoruz. Hatalar bu Şekilde Oynamaya devam ediyorum daha böyle hatalar görürsem bildireceğim.
Teşekkürler. :))) Tekrardan Elinize sağlık Tüm çeviri çok güzel....
Discord üzerinden geri bildirim yaparsanız daha iyi olur😉

Bu bilgilendirmeyi dikkate alın!

Lütfen forum kurallarımıza uygun mesaj yazınız .Eğer Forum kurallarını bilmiyorsanız Buradan okuyunuz, Mesajlarınız da saygı, sevgi, ahlak kuralları dışına çıkmayınız Aksi durumda süresiz uzaklaştırılırsınız!