Amazon Games, Disruptive Games'ten Yeni Çok Oyunculu Macera Oyununu Yayınlayacak

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Selfettin

Moderatör
b4bd10da-2c61-470a-84d5-793c835fef78.jpg


Amazon Games, duyurulmamış bir çevrimiçi çok oyunculu aksiyon macera oyunu için Disruptive Games ile bir yayın anlaşması imzaladığını duyurdu. Hem co-op hem de rekabetçi bir yapıya sahip olan yeni oyun ile ilgili detaylar daha sonraki bir tarihte açıklanacak.

Disruptive Games daha önce Diablo II: Resurrected, Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 ve Godfall gibi oyunların geliştirilmesine yardımcı oldu. Bunun yanı sıra PlayStation VR oyunu Megalith'i tamamen kendisi geliştirdi.

Amazon Games başkan yardımcısı Christoph Hartmann bir basın açıklamasında şunları söyledi: "Amazon Games olarak güçlü toplulukları ve ekipleri desteklemeye devam ediyoruz. Çıktığımız bu yolda yüksek kaliteli oyunlar geliştirmeye ve yayınlamaya odaklanıyoruz. Bunu, kendi IP'lerimizi oluşturarak ve Disruptive Games gibi yıldız ekiplere yardımcı olarak yapmaya çalışıyoruz.

Disruptive Games'in yetenekli ekibi, güçlü oyun tasarımını ve heyecan verici, zengin bir dünyayı oyunculara sunacak. Bu oyun, çok oyunculu aksiyon macera türüne yeni bir soluk getirecek."
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri
Üst