Bail Or Jail'in Ücretsiz Demosu Yayınlandı

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Selfettin

Moderatör
a6bbe746-7d23-4023-a155-9a362ec5a32c.jpg


Konami Digital Entertainment B.V. bugün Bail or Jail ücretsiz demosunun Steam®'e çıktığını duyurdu. Demoda bir dizi karakter, Delzo Mezarlığı haritası ve "Hızlı Maç" modu yer alıyor.

Demo, "hırsız polis" mekaniğine aşina olan oyuncuları tüyler ürpertici "Şeytan Dünyası"na ve "Bail or Jail"in dostlar ve düşmanlarla dolu sokaklarına davet ediyor.

FREE STYLE Inc. tarafından Konami Digital Entertainment işbirliğiyle geliştirilen ve ilk olarak Nintendo Switch™'te OBAKEIDORO olarak piyasaya sürülen popüler aksiyon, çok oyunculu parti oyunu, insan karakterlerden oluşan bir ekibi, onları avlayan yalnız bir canavarla karşı karşıya getiriyor. Oyunun demo sürümünde insan ekibindeki kardeş ikili Alisa ve Alex ile oyuna gelen canavar karakterlerden Patches'a merhaba diyeceğiz. İnsan ekibinin kaçmak, saklanmak ve yakalanmamak için fenerlerini kullanarak canavarı kısa bir süreliğine sersemletmek için üç dakikası olacak. Öte yandan Canavar da kurbanlarını pusuya düşürmek için haritadaki duvarlardan ve diğer engellerden süzülerek geçme yeteneğine sahip.



Bail or Jail’in tam sürümü her maçta farklı oyun deneyimleri sunmak için dokuz harita, daha fazla karakter ve farklı fener seçenekleri içerecek. Ayrıca Discord® aracılığıyla arkadaşlarınızla Hızlı Maçlara katılma seçeneği de geliyor! Oyun, Nintendo Switch™ muadili ile karşılaştırıldığında geliştirilmiş grafikler, ek ses efektleri ve daha gerçekçi karakter animasyonlar ve ara sahnelere sahip.

Bail or Jail demosu Japonca, İngilizce, Basitleştirilmiş Çince, Geleneksel Çince, Fransızca, Brezilya Portekizcesi ve Rusça'yı destekliyor. Tam sürümle birlikte İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Korece ve Portekizce dahil olmak üzere daha fazla dil desteği geliyor olacak.

Fragman videosu

 
Geri
Üst