Dead Space Remake'in Çıkış Tarihi Açıklandı

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Selfettin

Moderatör
b46175df-446f-4308-9988-0ed2c9ca5b94.jpg


Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Motive, Dead Space'in yeniden yapım sürümünün 27 Ocak 2023'te PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Dead Space kıdemli yapımcısı Phillippe Ducharme bir basın açıklamasında oyun hakkında şunları söyledi: "Bu yeniden yapım, franchise'ın gerçek hayranları olduğumuz ve ona hak ettiği değeri göstermek istediğimiz için geliyor. Motive ekibi olarak bunu yapmak çok heyecan verici. Bu geliştirme sürecinde oyuncuların tepkilerini görmek de aynı derecede heyecan vericiydi.

Şu anda Alfa sürümüne ulaşma yolunda büyük ilerleme kaydediyoruz ve oyunun önümüzdeki yılın Ocak ayında çıkacağını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Hem eski hem de yeni oyuncular, remake ile orijinal Dead Space deneyimini çok daha iyi yaşayacak."

Bilim kurgu klasiği hayatta kalma korku oyunu Dead Space, sıfırdan geliştirilerek yeniden yapım olarak geri dönecek. Dead Space, yeni nesil konsollar ve PC için özel olarak geliştiriliyor. Ayrıca Frostbite motorunu kullanıyor. Oyun ek olarak çarpıcı görselleri, ses ve kontrolleri bünyesinde barındıracak. Böylece oyunculara eşsiz bir deneyim sunacak.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri
Üst