Forza Motorsport, Xbox Series X'te 4K/60 FPS Oynanabilecek

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Selfettin

Moderatör
9f74b110-2c80-4866-b0c3-4ef06884a75f.jpg


Forza Motorsport geliştiricisi Turn 10 ekibi şu anda geliştirilmekte olan yarış oyunuyla ilgili merak edilen bazı soruları yanıtladı. Buna göre ekip, oyunun Xbox Series X'te 4K çözünürlükte ve 60 FPS'de oynanabileceğini belirtti. Bunun yanı sıra Forza Motorsport Xbox Series S'de 1080p ve 60 FPS'de çalışacağını açıkladı. Oyuncular ayrıca yarışırken günün saatini, zaman dilimini ve hava durumunu da seçebilecek.

Geliştirici ekibe Forza Motorsport'un Xbox One sürümü hakkında da sorular soruldu. Ekip ise şu cevabı verdi: "Xbox One sürümü hakkında daha fazla ayrıntıyı ileri bir tarihte paylaşacağız."

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Forza direktörü Chris Esaki, bir canlı yayını esnasında oyunun Ray Tracing (Gerçek zamanlı ışın izleme teknolojisi) özelliğine sahip olacağını söyledi.

Esaki ek olarak şunları söyledi: "Şunu açıklığa kavuşturalım. Forza Motorsport'ta gerçek zamanlı ışın izleme özelliği yer alacak. Bu özellik sadece tekrarlarda veya Fotoğraf Modu'nda olmayacak. Oyunun genelinde siz yarışırken bu teknoloji size eşlik edecek."

Forza Motorsport, 2023 baharında Xbox Series X|S ve PC için çıkış yapacak. Ayrıca Xbox Game Pass'de de mevcut olacak.
 
Geri
Üst