Gears of War Remaster'ları Bu Yıl Piyasaya Sürülecek

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Selfettin

Moderatör

En azından Xbox Era'dan tanınmış gazeteci ve içeriden Nick Baker, bu hafta Gears of War serisi için "Master Chief Collection" tarzı bir derlemenin hazırlandığını iddia ettiğine inanıyor.

Nick podcast'te, " Bir süre önce Master Chief Collection tarzı bir derleme alan başka bir Microsoft franchise'ı olduğunu söyledim ve bunun bu yıl geleceğine inanıyorum," dedi.

Daha sonra, "Kasım 2021'den Kasım 2022'ye atlarsanız ve Microsoft'un büyük oyunları piyasaya sürmesine bakarsanız, Halo, Gears, Forza olabilir" eklemeden önce "herkesin zaten tahmin ettiğini" söylemeye devam etti ve derlemeyi doğruladı. Gears of War serisinden olduğu söyleniyor


Halo: The Master Chief Collection, 2014 yılında Xbox One için piyasaya sürülen Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3 ve Halo 4 oyunlarının bir koleksiyonudur. Koleksiyon, dört oyunun tamamından geliştirilmiş grafikler ve tüm çok oyunculu haritaların yanı sıra iki ek kampanya, Halo 3 ODST ve Halo Reach içerir. Oyun, klasik oyunlardaki görsel ve işitsel iyileştirmeler ve büyük miktarda içerik nedeniyle övülmesine rağmen, Master Chief Collection, yayın sonrası yıllarca destek gerektiren büyük eşleştirme sorunlarıyla karşı karşıya kaldı.

Dört üçüncü şahıs nişancı oyunu Gears of War, Gears of War 1-3 ve ana seriden bazı yan karakterleri içeren bir spin-off prequel olan Gears of War: Judgment, Xbox 360'ta yayınlandı. İlk oyunun remaster'ı olan Gears of War: Ultimate Edition, Ağustos 2015'te Xbox One için piyasaya sürüldü. Coalition'ın en yeni Gears of War oyunu Gears 5, 2019'da Xbox One ve PC'de piyasaya sürüldü.
 
Geri
Üst