Hollow Knight: Silksong, Summer Game Fest'te Gösterilebilir

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Selfettin

Moderatör

Son saatlerde Twitter'da Hollow Knight: Silksong'un Summer Game Fest'teki varlığını düşündüren kısa bir paylaşım oldu.

"Bir dünya prömiyerini elinize aldığınızda hissettiğiniz duyguyla hiçbir şey karşılaştırılamaz" diye yazdı Keely, Summer Game Fest'teki "dünya prömiyerini" temsil etmesi gereken malzemenin henüz eline geçtiğini açıkça ima etti.

Matthew Griffin buna "İpuçlarını onaylıyorum" mesajıyla yanıt verdi ve görünüşe göre bu gizemli önizlemelerle bir ilgisi olduğunu ima etti.

Özellikle ilgi çekici olan, Team Cherry tarafından Hollow Knight: Silksong'un pazarlanmasından Griffin'in sorumlu olmasıdır, bu nedenle ilk düşünce, oyunun sonunda Summer Game Fest'te geniş çapta tanıtılacağıdır.

Adil olmak gerekirse, Griffin ayrıca Crowsworn gibi diğer bağımsız projeler üzerinde de çalışıyor, ancak ikincisinin henüz bitmemiş olması gerekiyordu, bu yüzden sunumu daha az olasıyken, son Hollow Knight demosu A: Silksong oldukça uzun süredir buralardaydı. bazen.

Öte yandan, yazarların kendileri yakın zamanda yeni sunumdan önce "çok uzun olamaz" dedi, bu yüzden sadece bekleyip ne olacağını görebiliriz. Summer Game Fest'in ana etkinliğinin 9 Haziran 2022 akşamı gerçekleşeceğini hatırlayın.
 
Geri
Üst