Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition 21 Haziran'da Steam'e Geliyor

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Selfettin

Moderatör
24b5c1fc-e778-49f2-9885-6d3be603dcfb.jpg


Geliştirici Oddworld Inhabitants, Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition'ın PC versiyonunun 21 Haziran'da Steam üzerinden çıkış yapacağını duyurdu.

Devrime katılın! Abe, çok daha alevli ve heyecan verici bir Soulstorm deneyimi yaşatan yeni oyun modu Toby's Escape ile tamamlanan Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition‘da geri dönüyor.

Oyun içinde anbean yaptığınız seçimlerin sonucu etkilediği ve yaşanılacak birden fazla olası sonun olduğu Soulstorm, devrimin eşiğindeki bir toplumun çalkantılı hikâyesi ile yoğun aksiyon macera platform oyun deneyimini harmanlıyor.

Devrimin bir lidere ihtiyacı vardır. Lider ise takipçilere ihtiyaç duyar. Bu yolculuğunda Abe’in herkesi kurtarması için rehberlik edeceksiniz. Yol boyunca, ölümün en yüksek ihtimalli bir sonuç olduğu devasa bir 2.9D dünyada neredeyse imkânsız olasılıklarla karşılaşacaksınız. Her an baskıcılara kaba kuvvetle saldırmak ya da tespit edilmenizi önleyen gizli entrikalar uygulamak arasında seçim yapmanız gerekecek.

Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut.

Fragman videosu
 
Geri
Üst