PC Building Simulator 2 Türkçe Yama [swat]

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 3, Üyeler: 0, Misafirler: 3)

Merhaba PC simulator 2 v1.00.30 versiyonu çıkmış çeviriyi güncellemeniz mümkün mü ?
Öncelikle yama için elinize emeğinize sağlık çok teşekkür ederiz size. Durmadan yamayı güncellemenizi istiyoruz belki çok yoğunsunuzdur size zahmet veriyoruz. Fakat oyunda ki cümleler türkçe olmadan çok anlaşılır olamıyor malesef. Birde oyun yeni olduğu için durmadan bugları düzeltiryorlar ve yeni versiyonu çıkıyor. Tekrardan yama için çok teşekkür ederiz. @Swat @sinnerclown
 

MURATT

Çaylak
Oyunun versiyonu ile yama versiyonu aynı olmayınca oyun çalışmıyor. Update yapanlar yeni yamayı beklemek zorunda kalıyor. Bu arada evet oyun 1.30 versiyona yükseldi. Yeni yamayı bekliyoruz.Şimdiden emeğiniz için teşekkürler.
 
Öncelikle emekleriniz için teşekkür ederim oyunun 1,00,30 versiyonu çıktı açıkçası sizden bu konuda yardım istemeye yüzüm yok :)) çünkü yaptığınız iş gerçekten bizler için çok değerli artık oyunun 1.00.30 yaması çıkana kadar sabırla bekleyeceğim çünkü tek işinizin bu oyun olmadığını biliyorum. oyunda yeni olduğu için 3 5 günde bir güncelleniyor yetişmek gerçekten zor şimdiden saygılar sunar başarılar dilerim. Bu arada yama çıkana kadar benim yaptığım taktiği deneyebilirsiniz cep telden google translate açın kamera tuşuna basın kamerayı oyun içi metne tuttuğunuz zaman zaten ingilizceyi türkçeye çeviriyor. eh azda olsa tabi bir zaman kaybı oluyor ama anlamadığım yerlerde baya faydası oldu saygılar.
 
Geri
Üst