Persona 5 Royal, 4 Golden ve 3 Portable, Xbox Konsollarına ve PC'ye Geliyor

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Selfettin

Moderatör
1fc4b17b-f167-4956-b8fb-7e75f8b1c107.jpg


ATLUS, Xbox Series, Xbox One ve Microsoft Store üzerinden PC için Persona 5 Royal, Persona 4 Golden ve Persona 3 Portable'ı piyasaya süreceğini duyurdu. Persona 5 Royal 21 Ekim'de çıkış yapacak. Persona 4 Golden ve Persona 3 Portable ise 2023 yılı içerisinde yayınlanacak. Üç oyun ayrıca Xbox Game Pass'de de mevcut olacak.

Persone 5 Royal: Ödüllü Persona serisinin evreninde bulunan Persona®5 Royal'de yepyeni bir rol yapma oyunu deneyimine hazırlanın! Joker'in maskesini takın ve Phantom Thieves of Hearts'a katılın. Modern toplumun zincirlerinden kurtulun ve yozlaşmışların zihinlerine sızmak ve yollarını değiştirmelerini sağlamak için büyük soygunlar yapın!

Persona 4 Golden: Genel Metacritic puanı 93 ve çok sayıda ödülle hayranlar tarafından sevilen Persona 4 Golden, şimdiye kadar yapılmış en iyi rol yapma oyunlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Oyun, büyüleyici bir hikaye anlatımını ve mükemmel Persona oynanışını sunuyor.

Persona 3 Portable: PlayStation Portable için piyasaya sürüldü. Ayrıca geriye dönük uyumluluk sayesinde PlayStation Store üzerinden PlayStation Vita / PlayStation TV'de oynanabiliyor. Persona 3 Portable ayrıca gelişmiş grafikleri oyunculara sunuyor.

Fragman videosu
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri
Üst