Simülasyon Oyunu The Constructors PC için Duyuruldu

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Selfettin

Moderatör
150c1289-f4a5-433f-839f-fea15cc92668.jpg


Yayıncı Frozen District ve geliştirici Ancient Forge Studio, inşaat simülasyonu oyunu The Constructors'ı PC (Steam) için duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı. Oyun ayrıca Türkçe dil desteğine sahip olarak karşımıza çıkacak.

Yaratıcılığını serbest bırak ve hayallerindeki mahalleyi inşa et. Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre tasarımlarını ayarla. Malzemelere, bina katlarının sayısına, bina biçimlerine ve koridorlarda kullanılacak elektrik lambalarının türüne karar ver. Mülklerini daha cazibeli hâle getirmek için bol miktardaki dış kullanım seçeneklerinden birini seç.

Bir patron koltuğu kap ve bir inşaat firması sahibi ol. Mimari tasarımlardan işçilerini yönetmeye kadar bütün süreci yönet. İşletme ihtiyaçlarıyla ilgilen, yeni inşa edilen binalardan kazanç sağla ve sonraki yatırımların için sermaye yarat.

Çelik kiriş nakliyen bir grup protestocu tarafından engellenirse sakın şaşırma! İşini rahat şekilde yürütebilmek için planlarında uzlaşmacı olman gerekecek. Çatılarına pahalı güneş panellerini monte etmek ile huzursuz komşulardan kaynaklı gecikmelerin riskini almak arasında bir seçim yap.

Fragman videosu
 
Geri
Üst