Söylenti: EA Yeni Bir Marvel Oyunu Geliştiriyor

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Selfettin

Moderatör
81abb0b9-1ff8-4604-bc4b-01a21fe00c7a.jpg


Geliştirici ve yayıncı Electronic Arts'ın yeni bir Marvel oyunu geliştirdiği söyleniyor. Daha önce sızıntı haberler ile tanınan oyun sektöründen XboxEra podcast sunucusu Shpeshal Nick, EA'nin arka planda sessiz bir şekilde yeni bir Marvel oyunu geliştirdiğini öne sürdü.

Geçmiş dönemlerde Marvel teması Capcom, Square Enix, Crystal Dynamics, Eidos Montreal, Nintendo, PlayStation Studios ve daha pek çok geliştiriciyle beraber işlendi. Ancak son Marvel oyunları oyuncuları hayal kırıklığına uğrattı.

2020'de Square Enix tarafından piyasaya sürülen Marvel Avengers oyuncuların sert eleştirilerine maruz kaldı. Daha sonra yine Square Enix tarafından yayınlanan Marvel's Guardians of the Galaxy, bir kısım oyuncu tarafından beğenilse de ön plana çıkmayan Marvel oyunu olarak piyasada bulunuyor.

İddia edilen göre Electronic Arts'ın geliştirmekte olduğu yeni Marvel oyunu sadece mobil platformlar için de çıkış yapabilir. Platformlar ve oyun hakkında henüz hiçbir şey bilinmiyor.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bilgilere göre Electronic Arts, Temmuz ayını dolu dolu geçirecek. Bu doğrultuda Skate'in yeni oyunu Temmuz ayının başlarında, yeni FIFA ve Need for Speed'i ise ayın ikinci yarısında duyurulacak.
 
Geri
Üst