STALKER 2: Heart of Chornobyl 2023 Yılına Ertelendi

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Selfettin

Moderatör
6368a6c7-6a9e-4c94-b206-a4d0c8c31db3.jpg


Geliştirici ve yayıncı GSC Game World, S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl oyununu resmi olarak 2023 yılına erteledi. Oyun böylece daha önce planlanan 8 Aralık çıkış tarihinden 2023 yılına ertelendi. Bunun yanı sıra Enter the Zone adlı yeni bir fragman ve şu anda devam eden savaşın (Rusya- Ukrayna) oyunun gelişimini nasıl etkilediğini anlatan geliştirici günlüğü yayınlandı.

Yaşanan gelişmelere bakacak olursak devam eden savaş ortamında GSC Game World çalışanlarından bazıları, ülkelerini savunmaya karar vermişti. Bu durumun ardından ekipten bazıları Çek Cumhuriyeti'nin Prag kentine gelerek burada yeni bir ofis açmıştı. Oyunun gelişimi yavaş da olsa burada devam ediyor.

Chornobyl Kapalı Bölgesi 2006 yılında reaktörü vuran ikinci patlamadan sonra büyük ölçüde değişti. Vahşi mutantlar, ölümcül anomaliler, savaşan fraksiyonlar Zone'u hayatta kalmak için çok zor bir yere dönüştürdü. Ancak inanılmaz değere sahip nesneler iz sürücü olarak bilinen pek çok insanı bölgeye çekti. Onlar bir servete sahip olmak için ya da Chornobyl'in Kalbi'nde saklı Gerçek'i bulmak için kendilerini riske atarak Zone'a girdiler.

STALKER 2: Heart of Chornobyl, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.

Fragman videosu
 
Geri
Üst