Todd Howard, Fallout 5'in Elder Scrolls 6'dan Sonra Geleceğini Onayladı

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Selfettin

Moderatör

Fallout 5 olacak, resmiyet kazandı. Bu, içeriden biri tarafından değil, IGN ile yaptığı röportajda Starfield hakkında bazı detayları anlatan Todd Howard'ın kendisi tarafından, bu arada The Elder Scrolls 6 hakkında da konuştu. yeni Elder Scrolls üzerindeki çalışmaların tamamlanmasından hemen sonra başlar ( ön üretim büyük olasılıkla bir başkasının geliştirmesinin son aşamalarında başlayacaktır).

Elder Scrolls 6 ön prodüksiyon aşamasında ve biliyorsunuz ondan sonra Fallout 5 yapacağız, bu yüzden bol zamanımız olacak. Zaman zaman gözden geçirdiğimiz başka projelerimiz de var.

Tabii ki, Bethesda'daki mevcut üretim hızıyla, Fallout 5'in gerçekte ne olduğunu görmemiz muhtemelen çok daha uzun yıllar alacak. oyun üzerindeki çalışmaların sonuna kadar 7 yıldan fazla sürecektir. Elder Scrolls serisinin son ana oyunu Skyrim, 2011'de çıktı ve devam oyunu hala ön üretim aşamasında olduğundan, oyunun yayınlanmasına yıllar var gibi görünüyor. The Elder Scrolls 6'nın, ekibin önce Starfield yapmak istediği için ertelendiğini daha önce öğrenmiştik.

Hayranların favori oyunlarının uzun süredir beklediğini kabul eden Howard, oyunu bekleyenler kadar kendisinin de hayal kırıklığına uğradığını ima ederek, "Gerçekten uzun zaman alıyorlar, keşke daha hızlı çıksalar, gerçekten istiyorum. için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz, ancak onların herkes için olabileceklerinin en iyisi olmasını istiyoruz."

Fallout 4 2015'te çıktı ve ardından daha az sevilen çok oyunculu bir yan ürün olan Fallout 76 geldi. Yıllarca süren geliştirmeden sonra Starfield, savaşları sergileyen, kişiselleştirmeyi sunan ve hatta Dünya'yı ziyaret eden ilk oynanışla nihayet tamamlanmaya yakın. ve güneş sistemimiz.
 
Geri
Üst