Y yamans Acemi Üye 29 Ara 2021 #1 Katılım 22 Eyl 2021 Mesajlar 10 Beğeniler 2 Puanları 3 29 Ara 2021 #1 Şef bu oyun hiakeyeli oyun Türkçe yaması yapılabilir mi? online + hikaye odaklı, windlands aynı şekilde türkçe yaması yapılmıştı,uzun zamandır bekleyenler çok tek site olarak el atılırsa bu ilk olur. Benzer Konu Başlıkları Değişik hikayesi güzel bir oyun Deadwater Saloon Türkçe Yama İstek hitman 3 yama güncellenmesi PLANET ZOO TÜRKÇE YAMA İSTEK Cities: Skylines Türkçe Yama İstek
Şef bu oyun hiakeyeli oyun Türkçe yaması yapılabilir mi? online + hikaye odaklı, windlands aynı şekilde türkçe yaması yapılmıştı,uzun zamandır bekleyenler çok tek site olarak el atılırsa bu ilk olur.
sinnerclown Yönetici 29 Ara 2021 #2 Katılım 12 Şub 2021 Mesajlar 1,592 Beğeniler 4,015 Puanları 113 Bu oyunu tgyama yapıyor normalde ama dosya yapısındaki sıkıntıdan dolayı onlarda askıya almışlar.Bizimde yapabileceğimizi sanmıyorum. 29 Ara 2021 #2
Bu oyunu tgyama yapıyor normalde ama dosya yapısındaki sıkıntıdan dolayı onlarda askıya almışlar.Bizimde yapabileceğimizi sanmıyorum.
Y yamans Acemi Üye 29 Ara 2021 #3 Katılım 22 Eyl 2021 Mesajlar 10 Beğeniler 2 Puanları 3 sinnerclown' Alıntı: Bu oyunu tgyama yapıyor normalde ama dosya yapısındaki sıkıntıdan dolayı onlarda askıya almışlar.Bizimde yapabileceğimizi sanmıyorum. Genişletmek için tıkla ... bende yapabileceğinize inanıyorum,eminim bununla ilgili operasyon yaparsınız 29 Ara 2021 #3
sinnerclown' Alıntı: Bu oyunu tgyama yapıyor normalde ama dosya yapısındaki sıkıntıdan dolayı onlarda askıya almışlar.Bizimde yapabileceğimizi sanmıyorum. Genişletmek için tıkla ... bende yapabileceğinize inanıyorum,eminim bununla ilgili operasyon yaparsınız
sinnerclown Yönetici 12 Ocak 2022 #4 Katılım 12 Şub 2021 Mesajlar 1,592 Beğeniler 4,015 Puanları 113 yamans' Alıntı: bende yapabileceğinize inanıyorum,eminim bununla ilgili operasyon yaparsınız Genişletmek için tıkla ... Eğer tool çıkarsa yapabiliriz ancak. 12 Ocak 2022 #4
yamans' Alıntı: bende yapabileceğinize inanıyorum,eminim bununla ilgili operasyon yaparsınız Genişletmek için tıkla ... Eğer tool çıkarsa yapabiliriz ancak.