Yeni The Witcher Oyunu Üzerinde 100'den Fazla Kişi Çalışıyor

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Selfettin

Moderatör
824c5637-327e-413d-9898-9ab5ba2b4c2a.jpg


Bu yılın Mart ayında CD Projekt RED, The Witcher serisinin bir sonraki oyununun geliştirme aşamasında olduğunu duyurmuştu. Bunun yanı sıra REDengine yerine Unreal Engine 5 motorunun kullanılacağını belirtmişti.

CD Projekt Group CEO'su Adam Kicinski, oyundaki ilerlemeden memnun olduğunu ve Unreal Engine 5'in kullanılmasıyla gözle görülür değişikliklerin ve iyileştirmelerin yer aldığını belirtti.

Kicinski ek olarak The Witcher serisinin yeni oyunu üzerinde 100'den fazla çalışanın olduğunu söyledi. CD Projekt RED ekibinin çoğunluğu Cyberpunk 2077 genişlemesine odaklandığından dolayı The Witcher oyunun çıkış yapması biraz zaman alacak.

CD Projekt RED, yeni Witcher oyununu Unreal Engine 5 motoruyla geliştiriyor. Bu durum Unreal Engine 5'in teknik geliştirmesini ve gelecekteki potansiyelini açığa çıkaran unsurlardan biri. Aynı zamanda Epic Games ile çok yıllı stratejik ortaklığın bir başlangıcı. CD Projekt RED, UE5'i açık dünya deneyimine uyarlamaya çalışacak. Bunu yaparken Epic Games geliştiricileriyle yakın iş birliği içinde olacak.

Öte yandan The Witcher 3: Wild Hunt: Complete Edition, 2022'nin 4. çeyreğinde PlayStation 5 ve Xbox Series X|S konsollarına gelecek.
 
Geri
Üst