Counter Strike 2 Resmi Olarak Duyuruldu!

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Selfettin

Moderatör
91257d16-2e80-488e-95a4-6f75991c59e9.jpg


CS geliştiricisi Valve, PC platformu için Counter-Strike 2'yi duyurdu. Counter-Strike: Global Offensive'e ücretsiz bir yükseltme şeklinde gelecek olan CS-2 ile rekabetin üst düzeye çıkarılması hedefleniyor.

CS 2 için bir Test süresi gerçekleştirilecek ve teste katılacak olan kullanıcılar geliştirici ekip tarafından seçilecek. Bu konu hakkında detaylı bilgiler kısmında yer alıyor.

Bir süredir sızıntıları yapılan Counter-Strike 2 nihayet geliyor



Counter-Strike tarihindeki en büyük teknik sıçramalardan biri Counter-Strike 2 ile gerçekleşecek. CS 2 ile beraber yeni özellikler ve güncellemeler temel oyun üzerine dahil edilecek. Oyunun tüm yeni özellikleri bu yaz resmi olarak piyasaya sürüldüğünde açıklanacak.

Counter-Strike 2, bu yaz Counter-Strike: Global Offensive'e ücretsiz bir yükseltme olarak gelecek. Rekabetçi nişancı oyunu içerisinde ekipmanımızı oluşturacak, becerilerimizi geliştirecek ve rekabetin üst seviyeye ulaştığını deneyimleyebileceğiz.

Oyun içerisinde çok fazla geliştirme yer alacak. Teknik gelişmelerin detaylarını aşağıdaki videolardan izleyebilirsiniz. Ayrıca detaylara ulaşabilirsiniz.

Videolar
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri
Üst